Srebrenica

Manifestacija učenika koji nastavu pohađaju u Edukativnom centru u Novoj Kasabi

Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke za izvođenje instruktivne nastave ovim učenicima osiguralo je nabavku potrebnih udžbenika te angažiranje nastavničkog kadra

Slika

Obavještavamo vas da će federalni ministar obrazovanja i nauke Damir Mašić u petak, 06.06.2014. godine, u Domu kulture Srebrenica, u Srebrenici, s početkom u 14:00 sati, prisustvovati manifestaciji učenika koji nastavu pohađaju u Edukativnom centru u Novoj Kasabi.

Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke za izvođenje instruktivne nastave ovim učenicima osiguralo je nabavku potrebnih udžbenika te angažiranje nastavničkog kadra.

Inače, program instruktivne nastave za djecu osnovnoškolskog uzrasta u Novoj Kasabi, općina Vlasenica, pokrenut je u januaru ove godine, s ciljem pružanje neophodnih znanja djeci povratnika Bošnjaka u Konjević Polju, Novoj Kasabi i obližnjim mjestima, zbog ignorantskog odnosa Ministarstva prosvjete i kulture RS-a koje djeci konstitutivnih naroda nije dozvolilo izučavanje bosanskog jezika, kao i ostalih predmeta iz nacionalne grupe predmeta.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.