Forum mladih SDP BiH Ilidža

Mala škola politike na Ilidži

Prisutnim mladim ljudima prenesena su znanja o političkim ideologijama, socijaldemokratiji kao jednoj od njih i političkim sistemima u BiH.

Slika

U organizaciji Foruma mladih OO SDP Ilidža, 26.04., održana je jednodnevna edukacija pod nazivom „Mala škola politike“.

Edukaciji su prisustvovali članovi FOM-a Ilidža, kao i drugovi iz Novog Sarajeva.

Primarni cilj ove edukacije bio je da prošlogodišnji učesnik projekta „Trening trenera za političku školu socijalne demokratije“, koji je bio u organizaciji Foruma lijeve inicijativa, Benjamin Redžić održi edukaciju u svojoj lokalnoj zajednici.

Benjamin Redžić je prisutnim mladim ljudima prenio stečena znanja o političkim ideologijama, socijaldemokratiji kao jednoj od njih i političkim sistemima u BiH.

 

O funkcionisanju lokalne samouprave pričao je Ermin Lendo, bivši općinski zastupnik SDP-a BiH u općinskom Vijeću. Prenio je iskustva iz svog mandata kao i savjete za buduće mlade.

O sadašnjoj situaciji, lokalnoj zajednici, stanju u Vijeću, govorio je aktualni zastupnik SDP BiH U Općini Ilidža, potpredsjednik OO SDP Ilidža i vijećnik Samir Avdić.

Kroz interaktivno druženje i ugodnu atmosferu, nova znanja i poznanstva završena je edukacija.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.