Magoda: Projekt rekonstrukcije stadiona će omogućiti kvalitetnije uslove za treniranje svim sportašima

Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda, zajedno s načelnikom Općine Vogošća Migdadom Hasanovićem i zastupnicom u Skupštini Kantona Sarajevo Kristinom Petrović, posjetio je stadion “Hakija Mršo” u Vogošći.

Razlog posjete je najava početka radova na postavljanju vještačke trave i drenažnog sistema na terenu stadiona.

Projekt rekonstrukcije stadiona, koji će omogućiti kvalitetnije uslove za treniranje svim sportašima koji koriste ovaj teren, sufinansirat će Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo sa iznosom od 300.000 KM.

“Rekonstrukcija stadiona doprinijeti će kvalitetu i poboljšanje trenažnih procesa za FK Unis Vogošća, koji skoro osam decenija predstavlja ponos ovog kraja. Klub, koji se takmiči u Drugoj federalnoj ligi, broji oko 250 dječaka raspoređenih u 18 selekcija, a mnogi od njih su već pokazali izuzetan talenat”, kazao je Magoda.

Uprava Fudbalskog kluba Unis izrazila je veliku zahvalnost ministru Magodi, ističući da je ispunio obećanje dato prošle godine o podršci razvoju sporta u Vogošći.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.