Pariz

Magazinović učestvuje u radu Komiteta za jednakost i nediskriminaciju PSSE

Član Stalne delegacije Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope (PSSE) Saša Magazinović učestvovat će 10. septembra u Parizu u radu Komiteta za jednakost i nediskriminaciju PSSE.

Prema predviđenom dnevnom redu, tokom sjednice Komiteta bit će riječi o programu i pripremama konferencije na temu „Praćenje primjene Istanbulske konvencije – nove sinergije“, koja će biti održana u Sarajevu 20. oktobra.

Ova međunarodna konferencija, na kojoj će se na visokom ministarskom nivou raspravljati o primjeni Konvencije Savjeta Evrope o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u porodici (Istanbulska konvencija), nalazi se u kalendaru važnih događaja za vrijeme šestomjesečnog predsjedavanja Bosne i Hercegovine Savjetom Evrope, saopćio je Sektor za odnose s javnošću PSBiH.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.