Svjetsko prvenstvo

Magazinović ubijeđen u pobjedu BiH nad Argentinom

Sve što smo bliže utakmici, ubijeđen sam da možemo napraviti pozitivan rezultat.

Slika

Šef Kluba poslanika SDP-a BiH u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović za Agenciju FENA kazao je da je ubijeđen u pozitivan rezultat BiH na Svjetskom fudbalskom prvenstvu u Brazilu.

– Sve što smo bliže utakmici, ubijeđen sam da možemo napraviti pozitivan rezultat. Da li mi to govori srce ili razum ne znam, ali  čvrsto vjerujem u pobjedu reprezentacije BiH nad Argentinom i to rezultatom 2:1 – kaže Magazinović. 

Ističe da mu više od svega, pa i od rezultata, znači pomak i pozitivna atmosfera koja se generira oko reprezentacije u svim krajevima Bosne i Hercegovine. 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.