Predsjedavajući Delegacije Parlamentarne skupštine BiH

Magazinović: Posjeta Von der Leyen je pozitivna poruka i signal

Danas u posjetu BiH dolazi delegacije Evropske komisije i EU predvođena predsjednicom Ursulom von der Leyen.

U sastavu delegacije hrvatski premijer Andrej Plenković i nizozemski premijer Mark Rute čija zemlja se protivi pristupanju BIH EU jer nismo ispunili uslove. Tri zakona iz 14 prioriteta EU treba ispuniti do marta kada zasjeda Evropsko vijeće kako bi se mogli nadati otvaranju pregovora.

Posjetu je za Hayat komentirao Saša Magazinović (SDP), predsjedavajući Delegacije Parlamentarne skupštine BiH u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Evrope.

“Izuzetno je važno da gospođa Von der Leyen dolazi i to je pozitivna poruka i signal uoči onoga što nas čeka u martu”, rekao je Magazinović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.