Magazinović: Posebno se zahvaljujem Adisu Ahmetoviću na svemu što je uradio

Predsjedavajući Kluba poslanika SDP-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović pozdravio je “racionalnu odluku” visokog predstavnika Christiana Schmidta koji bi, kako saznaje N1, danas trebao nametnuti tehničke izmjene Izbornog zakona.

Magazinović je na zvaničnom Twitter nalogu čestitao svima “koji su dali doprinos da to bude tako”.

“Posebno se zahvaljujem Adisu Ahmetoviću na svemu što je uradio, a uradio je zaista mnogo. Kao što sam rekao prije nekoliko dana: ima puno stvari koje se ne vide, a veoma su važne”, poručio je poslanika SDP-a.

Inače, Schmidt će  nametnuti tehničke izmjene Izbornog zakona BiH, koje se tiču integriteta izbornog procesa, dok će ostale mjere koje je namjeravao proglasiti korištenjem bonskih ovlaštenja, ostati na čekanju. Ovo je za N1 potvrđeno iz više diplomatskih izvora.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.