Predsjednik Glavnog odbora SDP BiH

Magazinović: Ne postoji odluka o dogovoru SDA i SDP

Predsjednik GO SDP BiH Saša Magazinović oglasio se na zvaničnom Facebook profilu kazavši da odluka o navodnom dogovoru SDA i SDP ne postoji.

Magazinović je kazao da je mnogo pitanja u vezi sa navodnim dogovorom o ovoj koaliciji, ali da odluku o koalicijama donosi GO stranke.

“Mnogo je pitanja ovih dana u vezi navodnog dogovora o koaliciji SDP-SDA. Za taj dogovor ja ne znam, a odluka o tome sigurno ne postoji. Odluku o koalicijama donosi Glavni odbor. Do sada je GO SDP, neposredno prije potvrđivanja vlada, dao zeleno svjetlo za koalicije u USK i Kantonu Sarajevu. Naredna sjednica Glavnog odbora SDP će biti zakazana ovih dana i održana početkom februara”.

“Kada su u pitanju odluke u vezi formiranja vlasti, postoji mogućnost da ce biti iskorišten i institut Referenduma članstva koji postoji u novom Statutu SDP.

Jedinstvo unutar SDP i jedinstvo BH bloka su za mene jako važni, tako da se trudim da svojim izjavama ne komplikujem ionako složenu situaciju. Smatram da trebamo biti dosljedni i ispuniti obećanja koja smo dali biračima u kampanji, a na osnovu kojih su nam oni dali povjerenje”, kazao je Magazinović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.