Sarajevo

Magazinović na sastanku Komiteta za ravnopravnost i nediskriminaciju PSVE

Član delegacije Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Evrope (PSVE) Saša Magazinović učestvovat će na sastanku Komiteta za ravnopravnost i nediskriminaciju PSVE-a, koji će 18. i 19. aprila biti održan u Strazburu.
Tokom dvodnevnog sastanka ovog Komiteta, koji će raditi u vrijeme održavanja proljetnog zasjedanja PSVE-a, bit će razmotreni izvještaji o više različitih pitanja u nadležnosti Komiteta.
Kako je najavljeno, raspravljat će se o obnovljenom angažmanu u borbi protiv antisemitizma u Evropi, o sprečavanju radikalizacije djece, zaštiti prava roditelja i djece koji pripadaju vjerskim manjinama, kao i o okončavanju diskriminacije i mržnje putem Interneta.
Na sastanku Komiteta bit će riječi i o uticaju ranije donesenih mjera na poboljšanje političkog predstavljanja žena, o jednakim pravima i zaštiti žena od nasilja u oružanim snagama, kao i o političkim pravima osoba s invaliditetom, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću Parlamentarne skupštine BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.