Političari na utakmicama

Magazinović jedan od rijetkih prati sport

Svjedoci smo da naše političare, mada ima rijetkih izuzetaka, ne zanima sport osim ako nemaju nekog tala, ličnog ili supernacionalnog interesa (kad im se naredi), pa nije ni čudo što nam je sport, koji je ogledalo svake države, na aparatima.

Tako ćemo rijetko vidjeti nekog predstavnika našeg političkog establišmenta kako ide na utakmice ili ostale sportske manifestacije, onako ćeifa radi.

No, da nisu svi isti pokazuje parlamentarac Saša Magazinović, kojeg redovno možemo vidjeti na rukometnim utakmicama sarajevske Bosne, Igaman, Ilidže, omladinskih liga.
Magazinović je i sam nekada igrao rukomet, a da stara ljubav zaborava nema pokazuje i fotografija objavljena na društvenim mrežama, gdje jednu rukometnu utakmicu s tribina bh. političar u opuštenoj varijanti prati u društvu kćerke, te prijatelja i bivšeg saigrača Dine Đerzića.

Jednostavno, lijepo ih je vidjeti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.