Sarajevo

Magazinović i Čengić posjetili Klix.ba i izrazili podršku

Redakciju portala Klix.ba posjetili su zastupnik SDP-a u Parlamentu BiH Saša Magazinović i generalni sekretar te stranke Irfan Čengić.

Slika

Kao i brojni drugi, Magazinović i Čengić su podržali rad portala Klix.ba i osudili jučerašnji pretres naše redakcije koji su izveli pripadnici policije RS-a i MUP-a Kantona Sarajevo, a u vezi sa, kako je javnosti poznato, snimkom na kojem premijerka RS-a Željka Cvijanović govori o "kupovini" zastupnika radi formiranja parlamentarne većine.

Magazinović i Čengić smatraju da je ovo brutalni napad na medijske slobode i zastrašivanje novinara u BiH, što je nedopustivo.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.