Magazinović: Hajde da se takmičimo u dobrom

Šef kluba poslanika SDP-a BiH u Parlamentu BiH Saša Magazinović oglasio se povodom rezultata lokalnih izbora u BiH i tom prilikom poručio Srđanu Mandiću i Nerminu Muzuru, načelnicima Općine Centar i Ilidže, te ih pozvao da se u svom radu dalje takmiče u dobrom.

Magazinović je na svom Facebook profilu objavio video u kojem je na jednom od posljednjih javnih obraćanja Četvorke prognozirao i najavio pobjedu Mandića i Muzura te dodao da se to sada ostvarilo.

“Ja ti, Srđane, želim veliki uspjeh na izborima, uvjeren sam u njega i želim ti da se u narednom periodu takmičiš s Ilidžom gdje će se također desiti promjena, gdje će naš Nermin Muzur napraviti ogroman uspjeh i preuzeti općinu za koju je do sada bilo nezamislivo da njom može upravljati bilo ko osim onih koji reketiraju privrednike, zastrašuju narod i koji smatraju da sila treba biti alat kojim se vlada”, kazao je tom prilikom Magazinović.

S obzirom na to da je jednom prilikom Magazinović obećao da će pojesti glasačku kutiju ukoliko Šefik Džaferović pobijedi Denisa Bećirovića na predsjedničkim izborima, ovaj put se našalio rekavši da “ako je iko naučio da se treba paziti svojih riječ u govorima, onda je to on”.

Magazinović se također oglasio i u samoj noći proglašenja pobjednika na lokalnim izborima u BiH.

“Lijepa noć u Sarajevu”, napisao je kratko Magazinović.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu