Magazinović: Čovićev paravan za podjele

Nakon što je član Predsjedništva BiH i lider HDZ-a BiH Dragan Čović najavio kako će u PSBiH već ovog mjeseca podnijeti inicijativu da se lokalni izbori održe zajedno sa općim 2008., svoj stav o tome iznio je Saša Magazinović, poslanik SDP BiH u Predstavničkom domu  PSBiH.

Ako je iskrena namjera spajanja izbora, smatra poslanik SDP BiH Saša Magazinović, pravo pitanje je zašto nisu spojili izbore sada i zajedno sa lokalnim održali i opće.

– S  vremena na vrijeme se pojave teme koje treba da odvuku pažnju javnosti. Sjetite se samo priče o Mostaru kao o glavnom gradu. Ko danas to spominje? Niko. Bojim se da se i u ovom slučaju radi o još jednoj temi koja treba da posluži kao politički paravan za ozbiljnu namjeru provođenja projekta etničke podjele FBiH, i države u cjelini, što će se pod krinkom implementacije presude Sejdić-Finci pokušati provesti početkom naredne godine, mišljenja je Magazinović.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.