Lukavčani priredili veličanstven doček prof. dr. Denisu Bećiroviću

Dvorana Doma kulture u Lukavcu bila je premala da primi sve građane koji su došli podržati prof. dr. Denisa Bećirovića. Govoreći danas pred preko hiljadu građana Lukavca i još velikog broja onih koji su ostali ispred dvorane, kandidat za člana Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović je poručio će Bosna i Hercegovina sigurno postati članica NATO pakta, što je prioritetni interes svih građana.

„Bosna i Hercegovina će biti članica NATO-a. Našu državu će tako rame uz rame sa Oružanim snagama BiH čuvati vojne sile poput SAD-a, Velike Britanije, Njemačke i drugih osvjedočenih prijatelja naše domovine iz EU. NATO je pomogao Bosni i Hercegovini da sačuva suverenitet u agresiji, NATO je istinski garant našeg neugrožavanja i razvoja u miru“, izjavio je.

„Pojedinci koji osporavaju pristupanje naše države ovom vojnom paktu se očito boje stabilnosti koju će to donijeti Bosni i Hercegovini. Međutim, oni te procese mogu usporiti, ali ih ne mogu niti osporiti niti zaustaviti. Bosna i Hercegovina u EU i NATO-u znači Bosnu i Hercegovinu zadovoljnih, sigurnih građana. Oni koji građanima ne žele blagostanje i sigurnost se očito boje za vlastiti imetak i slobodu,“ rekao je Bećirović.

„Onog dana kada se uz zastavu naše domovine budu vijorile zastave EU i NATO-a završiće sve priče o njenom ugrožavanju, biće pokopane sve ambicije o njenom okupiranju ili dijeljenju. Tom danu ćemo se približavati onom brzinom kojom budemo mijenjali našu svijest i na ključne funkcije u državi birali dužnosnike koji gledaju na Zapad i jačaju saveze Bosne i Hercegovine sa našim zapadnim partnerima, umjesto da traže saveznike u očuvanju svoje privatne moći i ličnih interesa, gdje god ih mogli naći,“ zaključio je Bećirović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.