Lokmić: Ovo je naša zajednička zemlja koju trebamo zajednički graditi i jedni drugima vjerovati

Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Nedžad Lokmićem posjetio je jučer Tomislavgrad i Livno.

Tokom posjete Tomislavgradu, ministar Lokmićem sastao se sa premijerom Kantona 10 Ivanom Vukadinom, direktorom Uprave za pitanja branitelja i stradalnika Domovinskog rata Krešimirom Tabakom, gradonačelnikom Livna Darkom Čondrićem, te načelnicima Tomislavgrada i Kupresa Ivanom Buntićem i Zdravkom Miočem, kao i predstavnicima koordinacije boračkih udruga.

Ovom prilikom, ministar Lokmić je predstavio aktuelne javne pozive koje Federalno ministarstvo za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata provodi.

Ministar Lokmić je izrazio zadovoljstvo zbog održanog sastanka, tokom kojeg je razmijenjeno dosta informacija, te razgovarano o otvorenim pitanjima.

“U okviru naših redovnih aktivnosti danas smo posjetili Kanton 10, tačnije Livno i Tomislavgrad. Gdje razgovaramo sa institucijama, predstavnicima udruženja i građanima kako bi uvidjeli koji su njihovi problemi i šta je to što mi možemo uraditi kako bi poboljšali uslove života na ovim prostorima gdje žive većinom Hrvati i Bošnjaci, ali i Srbi. Moja poruka je da je ovo naša zajednička zemlja Bosna i Hercegovina, koju trebamo zajednički graditi i jedni drugima vjerovati”, istakao je ministar Lokmić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.