USK

Ljutočani cijene rad Vlade Kantona

Ljutočani su kazali da cijene trud Vlade Kantona, na čelu sa dr. Hamdijom Lipovačom koji je među prvima bio uvijek među njima, kao i u vrijeme nedavnih poplava kad je organizirao dostavu pomoći za ugrožena domaćinstva

Slika

– Ljutočka dolina, dolina heroja zaslužuje posebnu pažnju i uvijek je bila i bit će u fokusu naše pažnje. S dužnim poštovanjem pamtimo heroje, čuvamo uspomenu na nevine civile i radimo na razvoju njihova rodnog kraja. To je naša sveta dužnost, kazali su kandidati SDP BiH u razgovoru s mještanima Orašca i Kulen Vakufa za vrijeme jučerašnje posjete.

Ljutočani su kazali da cijene trud Vlade Kantona, na čelu sa dr. Hamdijom Lipovačom koji je među prvima bio uvijek među njima, kao i u vrijeme nedavnih poplava kad je organizirao dostavu pomoći za ugrožena domaćinstva.

SDP je politička partija koja je zaslužila naš glas, kažu Ljutočani. Jednako misle i stanovnici Martin Broda koji su posebno pohvalili napore uložene u razvijanje Nacionalnog parka Una, koji je za kratko vrijeme postao prepoznatljiv brend koji privlači sve više turista a time i lokalnom stanovništvu daje šanse da razvijaju poslove vezane za turističku branšu.

Ujedinjeni za razvoj naše Ljutočke doline uspjet ćemo ovu herojsku dolinu izgraditi na ponos cijele države u  najljepšu turističku destinaciju koje naša domovina ima, obećali su kandidati SDP.                                                                                 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.