SDP, GS, DF i A-SDA potpisale sporazum

Ljevica okupila većinu i u Vijeću Grada Bihaća

U Bihaću je danas potpisan sporazum o saradnji između Građanskog saveza (GS), SDP-a, DF-a i A-SDA, odnosno stranaka koje će u naredne četiri godine činiti koaliciju u Gradskom vijeću Bihaća.

Sporazum pod nazivom “Osnove saradnje u mandatnom periodu 2016.-2020.” sadrži ciljeve, principe djelovanja i aktivnosti koje politički subjekti Građanski savez Bihać (GS), Socijaldemokratska partija Bihać (SDP), Stranka demokratske aktivnosti Bihać (A-SDA) i Demokratska fronta Bihać (DF) žele zastupati i sprovesti u predstojećem mandatnom periodu.

“Mi smo kao odgovoran politički subjekt potpisali saradnju za ovaj mandatni period. Dovoljno je da se navečer provozate po gradu i vidite kakva je katastrofalna situacija u Bihaću. Ništa bolja situacija nije ni u javnoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama. Zbog svega navedenog, mi smo sa našim partnerima odlučili da zajedničkim snagama pokrenemo stvari, znamo da neće biti lako, ali ćemo se potruditi da iznađemo rješenja”, kazala je Fatka Kulenović, predsjednica GO SDP Bihać.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.