Bihać

Lipovača čestitao Kurban bajram

Povodom nastupajućih dana Kurban bajrama u ime Kantonalne organizacije SDP BiH USK i u svoje lično ime, svim vjernicima islamske vjeroispovjesti upućujem najiskrenije čestitke, uz želju da Vam i ovi mubarek dani budu ispunjeni zdravljem, srećom i blagostanjem i da ih dočekate ujedinjeni u vjeri i uz svoje najbliže

Slika

Povodom  nastupajućih dana Kurban bajrama u ime Kantonalne organizacije SDP BiH USK i u svoje lično ime, svim vjernicima islamske vjeroispovjesti upućujem najiskrenije čestitke, uz želju da Vam i ovi mubarek dani  budu ispunjeni zdravljem, srećom i blagostanjem i da ih dočekate ujedinjeni u vjeri  i uz svoje najbliže.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN !                                                            

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.