Bihać

Lipovača čestitao Đurđevdan

Kao što je simbolizam Đurđevdana prekid zime i proslava dolaska proljeća, vjerujemo da ćemo podrškom, posebno aktivnostima na potpunom uključivanju mladih Roma u obrazovni sistem, doprinijeti potpunom uključivanju Roma u sve segmente života u BiH, da Romska zajednica stasava i formira se potpuno jednakopravno kao što svaka zajednica i svaki čovjek pojedinačno zaslužuje

Slika

Čestitka

Povodom Đurđevdana ,  kojeg Romi širom svijeta  obilježavaju kao  svoj najveći  praznik, čestitku Romskoj zajednici upućuje  Vlada Unsko-sanskog kantona, na čelu sa premijerom Hamdijom Lipovačom.

–          Kao što je simbolizam Đurđevdana prekid zime i proslava dolaska proljeća, vjerujemo da ćemo podrškom, posebno aktivnostima na potpunom uključivanju mladih Roma u obrazovni sistem, doprinijeti potpunom uključivanju Roma u sve segmente života u BiH, da Romska zajednica stasava i formira se potpuno jednakopravno kao što svaka zajednica i svaki čovjek pojedinačno zaslužuje.

Bahtalo Herdelezi! Sretan Vam Đurđevdan, dragi naši sugrađani, navodi se u tekstu čestitke.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.