Brisel

Link za praćenje Međunarodne donatorske konferencije za BiH i Srbiju u Briselu

Izvještaj o potrebama BiH učesnicima donatorske konferencije u Briselu predstavit će zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr. Zlatko Lagumdžija

Slika

Međunarodna donatorska konferencija za Bosnu i Hercegovinu i Srbiju pod motom "Obnavljamo zajedno" (Rebuilding together) čiji je cilj prikupljanje sredstava za obnovu i rekonstrukciju nakon katastrofalnih poplava koje su u maju zadesile dvije zemlje bit će održana danas, 16. jula 2014. godine u poslijepodnevnim satima.

Međunarodnu donatorsku konferenciju organizira Evropska komisija, a suorganizatori su Republika Francuska i Republika Slovenija a svi zainteresirani konferenciju mogu pratiti putem prenosa obezbjeđenog od strane Audiovizuelnog servisa Evropske komisije, putem linka: http://ec.europa.eu/avservices/ebs/live.cfm?page=1, sa početkom u 14:45 sati.

Izvještaj o potrebama BiH učesnicima donatorske konferencije u Briselu predstavit će zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr. Zlatko Lagumdžija.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.