Damir Mašić

Lažne teze o “legitimnom predstavljanju” neće dobiti podršku SDP-a

Nakon sastanka u Delegaciji Evropske unije u Sarajevu medijima se obratio i federalni zastupnik Socijaldemokratske partije (SDP) BiH, Damir Mašić.

 Mašić kaže da nefunkcionalnost Federacije BiH je vezana za nefunkcionisanje onih koji obnašaju vlast i ponašanje tipa “švedskog stola”.

“SDP će biti partner u svim razgovorima koji unapređuju stanje. Lažne teze o legitimnom predstavljanju neće dobiti našu podršku”, izjavio je Mašić.

Problem FBiH je i taj što je Dom naroda u FBiH postao groblje zakona, izjavio je on.

Mašić kaže da SDP podržava sve prijedloge o načinima kako izborni proces učiniti legalnijim.

“Mi smo 2018. godini upozoravali da Vijeće ministara BiH ne treba izabrati dok se ne izabere nova Vlada FBiH. To je problem vlasti, SDA i HDZ-a, a trenutno te procese većinom blokira HDZ”, naglasio je Mašić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.