Bez SDP-a, nema izgradnje autoputeva

Laži odlazećeg premijera Novalića ne mogu sakriti činjenicu da Vlada SDA nije napravila metar autoputa

Povodom nastavka iznošenja bezočnih laži i obmana od strane, na sreću svih nas, odlazećeg premijera Fadila Novalića o gradnji autoputa, želimo ga zamoliti da ovu temu više ne spominje.

Tvrdnje o tome kako njegova Vlada nije imala novca i gotovih projekata, pa kao zbog toga nije izgradila ni metar autoputa, potpuna su laž.

Neka javnosti već jednom odgovori zašto nije izgrađena dionica autoputa od Međugorja do Počitelja?

Ne samo da je 2015. godine naslijedio 200 miliona KM za ovaj projekat, već je imao i proveden tender na kojem su samo trebali izabrati izvođača radova.

Umjesto toga, a sve sa željom da posao dodijele podobnim stranačkim firmama, čak tri puta su poništavali tendere, a ni do dan danas nisu izabrali izvođača radova.

Tako, umjesto da se u 2018. godini svi zajedno vozimo ovom dionicom, mi i dalje gledamo plaćene PR objave u medijima kako će ta dionica nekada izgledati!?

Primjer neizgradnje ove dionice najbolji je pokazatelj nesposobnosti SDA vlasti koja više nije u stanju ni lagati vješto kao nekada.

Jedina istina je da će autoput da se gradi kada se o tome bude pitao SDP. Tako je bilo do sada, i tako će biti nakon oktobra 2018. godine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.