Učešće u radu izborne kampanje

Lana Prlić u studijskoj posjeti Laburističkoj partiji Velike Britanije

Potpredsjednica Socijaldemokratske partije BiH Lana Prlić je krajem februara predstavljala SDP BiH u sklopu studijske posjete u Londonu i Cardiffu, u sklopu saradnje sa Laburističkom partijom Velike Britanije.

Povod ove studijske posjete su izbori koji će se odžati u Velikoj Britaniji u maju/svibnju ove godine. Tokom ovog posjeta, Prlić je imala priliku pratiti kampanju koja se vodi za kandidata za gradonačenika Londona Sadiq Khana, kao i kampanju koja se vodi za Narodnu skupštinu Walesa za Jane Hutt.

Učesnici ove studijske posjete pod nazivom „Elections Best Practice“ su imali priliku da vide na licu mjestu kako Laburistička partija Velike Britanije vodi ove kampanje, a učesnici su imali priliku upoznati i razmijeniti mišljenja sa rukovodstvom i izbornim timom Laburističke partije.

Ovoj studijskoj posjeti su prisustvovali predstavnici sestrinskih partija iz 16 zemalja svijeta, što je dalo priliku svim učesnicima da prezentuju svoje zemlje, kao i da razmijene iskustva i diskutuju na razne teme, koje su zadnjih godina približno iste u svim lijevo orijentisanim partijama.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.