Federalni ministar energije, rudarstva i industrije

Lakić: Unis Ginex d.d. Goražde svoju uspješnu priču nastavlja zapošljavanjem 133 nova radnika

Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije saopćilo je da namjenska industrija u Federaciji BiH svakodnevno bilježi rast. Razvoj namjenske industrije u Federaciji BiH rezultat je stručnog vođenja poslovnih politika kompanija, angažmana Vlade Federacije BiH i ovog federalnog ministarstva. Stoga je i poslovanje kompanija iz namjenske industrije ocijenjeno uspješnim.

“Uspješne poslovne priče donose nova radna mjesta, novi životni standard i priliku za dodatni razvoj lokalnih zajednica”, ističu iz Federalnog ministarstva.

Dodaju da kompanija Unis Ginex d.d. Goražde svoju uspješnu priču nastavlja zapošljavanjem 133 nova radnika.

“Novi uposlenici, zajedno sa već postojećom radnom snagom su garant još boljeg i većeg uspjeha ove kompanije, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu. Podrška namjenskoj industriji, njena ekspanzija, te otvaranje više radnih mjesta su prioriteti Vlade Federacije BiH i ovog ministarstva. Uspjeh Ginexa i naših drugih kompanija namjenske industrije ne treba stati, već hrabro se razvijati”, rekao je federalni ministar energije, rudarstva i industrije Vedran Lakić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.