Poplave

Lagumdžija poslao poruku najdubljeg saučešća porodicama žrtava stradalih u katastrofalnim poplavama i narodu Republike Srbije

Zlatko Lagumdžija upisao se danas u knjigu žalosti koja je otvorena u Ambasadi Republike Srbije.

Slika

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr. Zlatko Lagumdžija upisao se danas u knjigu žalosti koja je otvorena u Ambasadi Republike Srbije u Sarajevu, povodom ljudskih žrtava i drugih gubitaka u katastrofalnim poplavama koje se zadesile ovu zemlju.

Dr. Lagumdžija je poslao poruku najdubljeg saučešća porodicama žrtava stradalih u katastrofalnim poplavama  i narodu Republike Srbije. Naglasio je da nas tragedija koja je pogodila naše države obavezuje na veću solidarnost i zajednički rad u vremenu koje je pred nama.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.