Sarajevo

Lagumdžija i Korać posjetili Zavod DRIN Fojnica

Ismet Zulum, v.d. direktora u Zavodu Drin, upoznao je goste o stanju u Zavodu i o težnjama menadžmenta ustanove, te strategiji razvoja koja ide u pravcu transformacije u ustanovu koja korisnicima uvažava sva prava zagarantovana međunarodnim konvencijama

Slika

U sklopu aktivnosti vezanih za unapređenje uvjeta života i socijalnog tretmana osoba s posebnim potrebama 20. septembra Zavod za zbrinjavanje mentalno- invalidnih lica – DRIN Fojnica, posjetili su ministar vanjskih poslova Zlatko Lagumdžija i potpredsjednica Socijaldemokratske partije BiH Lidija Korać, saopćeno je danas iz Zavoda.

Ismet Zulum, v.d. direktora u Zavodu Drin, upoznao je goste o stanju u Zavodu i o težnjama menadžmenta ustanove, te strategiji razvoja koja ide u pravcu transformacije u ustanovu koja korisnicima uvažava sva prava zagarantovana međunarodnim konvencijama.

Također, akcent je stavljen na problematiku naplate za pružanje usluga korisnicima Zavoda, te njeno kašnjenje, kao i mogućnost podrške u relizaciji nekih od prioritetnih projekata Zavoda.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.