Sarajevo

Lagumdžija čestitao učesnicima dogovora o Elektroprenosu BiH

Lagumdžija je čestitao svim učesnicima u dogovoru oko Elektroprenosa koji je jučer usvojen u Briselu. On smatra da je ovim spašena finansijska stabilnost BiH, obezbjeđene pare za socijalne kategorije, boračku populaciju, zdravstvo, obrazovanje

Slika

U protekla dva dana okončan je veliki posao. Vijeće ministara donijelo Prijedlog odluke o povlačenju šeste tranše IV Stand-by aranžmana Međunarodnog monetarnog fonda, izjavio je ministar vanjskih poslova Zlatko Lagumdžija. 

Lagumdžija je čestitao svim učesnicima u dogovoru oko Elektroprenosa koji je jučer usvojen u Briselu. On smatra da je ovim spašena finansijska stabilnost BiH, obezbjeđene pare za socijalne kategorije, boračku populaciju, zdravstvo, obrazovanje… 

– Povećanje penzija u Federaciji može da krene. Nakon deset godina razvojne investicije od preko 200 miliona u Elektroprenosu mogu da počnu. Na moj prijedlog Vijeće ministara BiH uputilo čestitsku svim akterima u ovom uspješnom poduhvatu. Nerminu Nikšiću i njegovom timu upućujem posebno priznanje. Vrijeme je da pravimo tim za BiH, izjavio je Lagumdžija preko društvenih mreža.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.