Velika Kladuša

Laburisti, niste rješenje, a ni osvježenje

Jedini pomaci koje čini Laburistička stranka BiH sveli su se na bombardovanje građana Velike Kladuše saopštenjima za javnost u kojima se iznose tone laži i optužbi na račun političkih konkurenata

Slika

Osvrćući se na aktuelnu političku situaciju u Velikoj Kladuši , između ostalog, primjetili smo i prve pomake koje čini novonastala Laburistička stranka BiH, jedino nismo sigurni da li su imalo pozitivni i da li ce nam imalo pomoci u toliko najavljivanoj borbi protiv bijede i siromaštva.

Naime, jedini pomaci koje čini Laburistička stranka BiH sveli su se na bombardovanje građana Velike Kladuše saopštenjima za javnost u kojima se iznose tone laži i optužbi na račun političkih konkurenata, pa i šire, napadaju se medijske kuće, pojedini naši sugrađani, pa i porodice naših sugrađana.

Posebnu pažnju Laburistička stranka BiH posvećuje i SDP BiH, Općinskoj organizaciji SDP BiH Velika Kladuša i Klubu vijećnika SDP BiH, „brinući se o enormnim zaradama“ naših vijećnika, a nama preostaje jedino da kažemo – iz vaših usta u Božije uši. U pogledu našeg duga prema JKP „Komunalije“, najpametnije vam je također da šutite, jer se na vrhu liste dužnika JKP naše Općine nalazi upravo predsjednica Laburističke stranke BiH, tj. njena firma sa sjedištem u Maljevcu sa dugom, čiji iznos doseže između 30 000 – 40 000 KM.

Istovremeno niste spremni da prihvatite odgovornost za stanje u koje je zapala Općina Velika Kladuša izgovorom tipa „pod plaštom Laburističke stranke nisu izabrani ni vijećnici Kluba 16, niti načelnik Edin Behrić“.

Gospodo iz vrha Laburističke stranke, dakako da jedino vi snosite odgovornost za nikad gore, nepodnošljivije i bezperspektivnije stanje u kojem se nalaze naši sugrađani. Dakako da su isti ti vijećnici iz „Kluba 16“ izabrani vašom direktivom, te čak pri tom nisu bili imena i prezimena, već samo puki brojevi koje su građani zaokruživali, jer ste vi tako željeli.

Osamdesetih godina prošlog vijeka radili ste dar-mar u našoj Partiji, da bi već devedesetih godina prošlog vijeka upravo vi i upravo u Velikoj Kladuši bili suosnivači SDA BiH, a do juče ste bili u DNZ BiH, koja je takođe nastala pod vašim plaštom.

Licemjerno je zbog toga napadati tolike političke partije koje ste upravo vi osnivali ili učestvovali u njihovom osnivanju, a istovremeno već se ograđivati i od rada načelnika općine Velika Kladuša, te vijećnika pozicije u Općinskom vijeću Velike Kladuše u koje ste se do juče kleli, bodrili ih i ispirali im mozak vašim ispraznim idejama i obećanjima.

Gospodo iz Laburističke stranke BiH, niste rješenje, a ni osvježenje.

 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.