Sarajevo

Kulturni radnici u BiH će dobiti pristup evropskom fondu vrijednom 1,4 milijarde eura

Čestitam svim filmskim radnicima u BiH, audiovizualnim i svim kulturnim radnicima članstvo u programu Evropske unije „Kreativna Evropa

Slika

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr. Zlatko Lagumdžija pozdravio je odluku o pristupanju BiH projektu „Kreativna Evropa“ i čestitao na članstvu kulturnim radnicima BiH.

„Čestitam svim filmskim radnicima u BiH, audiovizualnim i svim kulturnim radnicima  članstvo u programu Evropske unije „Kreativna Evropa“. Učinili smo sve da, zajedno sa svim resornim institucijama, omogućimo da se ne izgubi kontinuitet našeg članstva u programu Media 2007-2014, tim prije što je „Kreativna Evropa“ program kojim se zajednički nastavljaju i objedinjuju program medija i kulture.

Predsjedništvo BiH danas je ovlastilo šefa Misije BiH pri EU ambasadora Igora Davidovića da potpiše pristupanje BiH Kreativnoj Evropi što će kulturnim radnicima u BiH omogućiti da do 2020. godine imaju pristup evropskom fondu vrijednom 1,4 milijarde eura“, navodi se u obraćanju dr. Lagumdžije.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.