Sarajevo

Kulturni radnici u BiH će dobiti pristup evropskom fondu vrijednom 1,4 milijarde eura

Čestitam svim filmskim radnicima u BiH, audiovizualnim i svim kulturnim radnicima članstvo u programu Evropske unije „Kreativna Evropa

Slika

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr. Zlatko Lagumdžija pozdravio je odluku o pristupanju BiH projektu „Kreativna Evropa“ i čestitao na članstvu kulturnim radnicima BiH.

„Čestitam svim filmskim radnicima u BiH, audiovizualnim i svim kulturnim radnicima  članstvo u programu Evropske unije „Kreativna Evropa“. Učinili smo sve da, zajedno sa svim resornim institucijama, omogućimo da se ne izgubi kontinuitet našeg članstva u programu Media 2007-2014, tim prije što je „Kreativna Evropa“ program kojim se zajednički nastavljaju i objedinjuju program medija i kulture.

Predsjedništvo BiH danas je ovlastilo šefa Misije BiH pri EU ambasadora Igora Davidovića da potpiše pristupanje BiH Kreativnoj Evropi što će kulturnim radnicima u BiH omogućiti da do 2020. godine imaju pristup evropskom fondu vrijednom 1,4 milijarde eura“, navodi se u obraćanju dr. Lagumdžije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.