OO SDP BiH Ilidža

Krojimo društvo po mjeri mladih

Delegacija Općinske organizacije SDP BiH Ilidža je položila cvijeće u kampusu Univerziteta u Sarajevu i na taj način obilježila Dan mladosti.

„Danas je također i dan žalosti, ovaj dan nikad nije bilo bitnije obilježiti nego danas. Veliki broj mladih je u Tuzli ostavio svoje živote na današnji dan, tragedija kao što je ova se nikada ne smije zaboraviti. Danas mladi moraju pokazati svoje prisustvo, uticati na razvoj Bosne i Hercegovine i krojiti društvo po svojoj mjeri.“

Ovo je poruka koja dolazi ispred OO SDP BiH Ilidža na današnji dan jer smatraju da su mladi najveća pokretačka snaga naše države.

Delegaciju su činili Elvis Hadžić, kandidat SDP BiH za načelnika Općine Ilidža, Edita Bajraktarević, kandidatkinja SDP BiH za Općinsko vijeće Općine Ilidža i Denis Barukčić, kandidat SDP BiH za Općinsko vijeće Općine Ilidža.