OO SDP BiH Ilidža

Krojimo društvo po mjeri mladih

Delegacija Općinske organizacije SDP BiH Ilidža je položila cvijeće u kampusu Univerziteta u Sarajevu i na taj način obilježila Dan mladosti.

„Danas je također i dan žalosti, ovaj dan nikad nije bilo bitnije obilježiti nego danas. Veliki broj mladih je u Tuzli ostavio svoje živote na današnji dan, tragedija kao što je ova se nikada ne smije zaboraviti. Danas mladi moraju pokazati svoje prisustvo, uticati na razvoj Bosne i Hercegovine i krojiti društvo po svojoj mjeri.“

Ovo je poruka koja dolazi ispred OO SDP BiH Ilidža na današnji dan jer smatraju da su mladi najveća pokretačka snaga naše države.

Delegaciju su činili Elvis Hadžić, kandidat SDP BiH za načelnika Općine Ilidža, Edita Bajraktarević, kandidatkinja SDP BiH za Općinsko vijeće Općine Ilidža i Denis Barukčić, kandidat SDP BiH za Općinsko vijeće Općine Ilidža.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.