Premijer Husejnagić

Krenula pomoć Maglaju, nadam se da ćemo brzo stići

Prema njegovim riječima, stanje u cijelom Zeničko-dobojskom kantonu je izuzetno složeno, a posebno u Maglaju, gradu pod vodom

SlikaKrenula je pomoć za Maglaj, grad pod vodom, kamioni s hranom, vodom, čamci i druge potrepštine su na putu. Idu i vojska, članovi rafting klubova. Trenutno smo kod Topčić polja I nadam se da ćemo brzo stići na cilj – izjavio je za Agenciju Fena premijer Zeničko-dobojskog kantona Munib Husejnagić.

Kazao je sa spasilačke ekipe izvlače zarobljene ljude iz "Natrona" u Maglaju.

Prema njegovim riječima, stanje u cijelom Zeničko-dobojskom kantonu je izuzetno složeno, a posebno u Maglaju, gradu pod vodom.

Jedan očajni mještanin u tom gradu, zarobljen u višespratnici s porodicom, kao i ostali stanovnici, posebno gradskog središta, rekao je danas Agenciji Fena da je njegova zgrada metar u vodi usljed izlijevanja rijeke Bosne, dok je voda oko zgrada 2,5 metra.

-Maglaj je u ogromnom jezeru vode. Nemamo vode, struje, u blokadi smo. Ne znamo da li nam ko pokušava pomoći – rekao je ovaj Maglajlija.

Kontakt s njim bio je moguć iz Sarajeva jer mu baterija u mobilnom telefonu nije potpuno iscrpljena, ali pošto u gradu nema struje, i to će se brzo desiti, rekao je.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.