Krediti u švicarskim francima

Pojašnjenje pitanja

Hiljade osoba koje su digle kredite u švicarskim francima prisiljene su vraćati neuporedivo veća sredstva od prvobitno predviđenih. U procesu dodjele kredita u švicarskim francima prekršeni su mnogi zakoni i to Zakon o deviznom poslovanju, Zakon o zaštiti potrošača, te Zakon o bankama i drugi.

 

Stav SDP BiH

Država mora zaštititi građane od pljačke koja im je nanesena, vlast treba raditi u interesu ljudi a ne u interesu kapitala. SDP BiH predlaže konverziju valute iz švicarskog franka u euro, slično kao što je urađeno u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Pored toga SDP je poveo primjerom i ugasio sve račune koje je partija imala u banci koja se nalazi u središtu ovog spora.

 

Datum zadnje izmjene: 19.09.2017.

 

Socijaldemokratski stav!

A B D E F H I K M N O P R S T
  • Posts not found
U V Z

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.