Damir Mašić

Krajnje je vrijeme da se HDZ i Čović spuste na zemlju i da shvate da oni nisu ničiji zaštitinici

Oni su danas još jednom svojim očitovanjem na prijedlog reduciranja Doma naroda pokazali i dokazali da ne žele riješiti to pitanje i da ne priznaju drugačije stavove i razmišljanja nego isključivo kako su oni zacrtali i kako oni smatraju da to treb biti učinjeno, kazao je zastupnik SDP-a u federalnom parlamentu Damir Mašić govoreći od HDZ-om odbacivanju prijedloga reduciranja Doma naroda.

Dodao je da su iz HDZ-a još jednom potvrdili da da zloupotrebljavaju presudu Ustavnog suda BiH želeći da riješe određena pitanja koja se ne tiču zaštite hrvatskog naroda njegovog interesa nego zaštite HDZ-a, i pokušavaju na sve moguće načine da bukvalno ucrtaju i upišu da će HDZ biti u formiranju svake naredne vlasti što je apsolutno neprihvatljivo.

“Krajnje je vrijeme da se HDZ i gospodin Čović spuste na zemlju i da shvate da oni nisu ničiji zaštitinici nego politička partija kao bilo koja druga i da imaju onoliko dionica koliko imaju podrške građana. U ovom trenutku njihov rasponb podrške se kreće od pet do deset posto i u toj mjeri će biti njihov utjecaj, na isti način kao i svi drugi politički subjekti”, rekao je Mašić za Vijesti.ba

– To što oni pretendiraju da predstavljaju čitav jedan narod, to im služi kao jedan dobar zaklon za sve ono što se iza toga radi, a svi svjedočimo tome šta se radi. Nacionalističkim poskočicama i doskočicama pokušavaju vratiti poljuljano povjerenje birača, ali ne treba potcijenjivati građane Bosne i Hercegovine, jer vide oni jako dobro šta se dešava, zaključio je Mašić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.