Vesna Saradžić

Korpucija razdire naše društvo

Zamjenica predsjedavajućeg Skupštine Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) Vesna Saradžić izjavila je kako korupcija razdire bosanskohercegovačko društvo u svim njegovim porama.

– Ja sam po prirodi optimista, ali ne gajim optimizam kada govorimo o suzbijanju korupcije na području HNK. Sve dok su mjesta odlučivanja na Olimpu, ja mislim da mi ne možemo napraviti iskorak na ovom polju – kazala je Saradžić novinarima nakon OESS-ove radionice o jačanju saradnje između antikorupcijskih tijela i timova u Mostaru.

Cilj radionica, koje širom BiH organiziraju Misija OESS-a u BiH i Ambasada Italije u BiH, je povećati znanje antikorupcijskih timova i skupštinskih komisija na nivou entiteta, kantona i Distrikta Brčko o mandatu Agencije za prevenciju korupcije i koordinacije borbe protiv korupcije, te da se razmijene iskustva i dostignuća između timova za borbu protiv korupcije.

avaz.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.