Premijer Nikšić razgovarao s gradonačelnikom Mostara Marijom Kordićem

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić sastao se jučer u Gradskoj vijećnici Grada Mostara sa gradonačelnikom Mostara Marijom Kordićem.

Na sastanku je gradonačelnik upoznao federalnog premijera s brojnim projektima koje je lokalna zajednica u Mostaru uspješno realizirala u proteklom periodu. Poseban naglasak stavljen je na projekte koje je finansirala Vlade Federacije BiH, a imaju veliki značaj za sve građane Mostara.

Razgovaralo se i o izazovima s kojima se Grad Mostar susreće, a koji dodatno otežavaju planiranje i izvedbu ključnih projekata.

Premijer Nikšić je naveo da će Vlada Federacije BiH nastaviti podržavati aktivnosti lokalne zajednice u Mostaru. Zaključeno je kako se samo zajedničkim angažmanom svih nivoa vlasti mogu ostvariti zacrtani ciljevi.

Saradnja lokalne zajednice i federalne vlasti je na visokom nivou, a cilj današnje posjete je istu dodatno unaprijediti kako bi se pokrenuli novi projekti i inicijative.

Sastanku su prisustvovali poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH Aner Žuljević i vijećnik u Gradskom vijeću Grada Mostara Sanel Žuljević.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.