izabrano rukovodstvo SDP-a Tešanj

Konstituisano Predsjedništvo OO SDP BiH Tešanj

Nakon Izvještajno-izborne konferencije Općinske organizacije SDP BiH Tešanj, u nedjelju 5. jula tekuće godine, u maloj Sali CKO Tešanj, održana je Konstituirajuća sjednica Općinskog odbora SDP BiH Tešanj, kojoj je predsjedavao Senad S. Subašić predsjednik OO SDP BiH Tešanj.

Po konstituisanju Općinskog odbora i usvajanja Poslovnika o radu i usvajanja Zaključaka Konferencije, kao svojih zaključaka, izvršen je izbor radnih tijela sjednice, za sprovođenje izbora za potpredsjednike, sekretara i članove Predsjedništva OO SDP BiH Tešanj.

Izabrano je Predsjedništvo, na čelu sa predsjednikom OO SDP BiH Tešanj Senadom S. Subašićem, koje će voditi SDP BiH Tešanj u četverogodišnjem mandatu. Za potpredsjednike su izabrani: Ermina S. Dizdarević, Vedran Kaser i Sejo Rožajac. Novi organizacioni sekretar je Sejdo Kadušić. Izabrano je još osam članova Predsjedništva i to: Salih Brkić, Zaim Hadžan, Sanida Ibrahimkadić, Enes Hodžić, Miralem Starčević, Boban Kršić, Mirza Unkić i Almir Brka.

Također, izvršena je povrda delegata za Izvještajno-izbornu konferenciju KO SDP BiH ZDK i otvoren postupak kandidiranja za članstvo u Kantonalni i Nadzorni odbor SDP BiH ZDK.

Sa rješavanjem nekih tekućih pitanja sjednica je uspješno završila rad.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.