Konstituisan novi saziv Općinskog vijeća Jablanica

Danas je u sali za sjednice Općinskog vijeća Jablanica održana konstituirajuća sjednica novoizabranog Općinskog vijeća Jablanica, koje će djelovati u naredne četiri godine. Konstituisan je Klub vijećnika SDP BiH Jablanica: Ismet Lulić, Sedina Halebić i Mehmed Delić. Dužnost Šefa kluba vijećnika u naredne četiri godine će obavljati Ismet Lulić. Vijećnici SDP BiH Jablanica će kao i do sada biti otvoreni za sve prijedloge, ideje i konstruktivne primjedbe građana koje će artikulisati kroz svoj rad u Općinskom vijeću.
Vijećnike možete kontaktirati:

– u kancelariji SDP BiH Jablanica na adresi:
ul. Trg oslobođenja SP-32
-Putem telefona 036/752-634
– e-mail: oo-jablanica@sdp.ba

Sve informacije i aktuelnosti iz Općinskog vijeća Jablanica moći ćete pratiti na našoj facebook stranici.
Ovom prilikom zahvaljujemo biračima na ukazanom povjerenju i, građanima obećavamo da ćemo štiti interese građana i raditi s ciljem razvoja Općine Jablanica.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.