Konstituisan novi saziv Općinskog vijeća Jablanica

Danas je u sali za sjednice Općinskog vijeća Jablanica održana konstituirajuća sjednica novoizabranog Općinskog vijeća Jablanica, koje će djelovati u naredne četiri godine. Konstituisan je Klub vijećnika SDP BiH Jablanica: Ismet Lulić, Sedina Halebić i Mehmed Delić. Dužnost Šefa kluba vijećnika u naredne četiri godine će obavljati Ismet Lulić. Vijećnici SDP BiH Jablanica će kao i do sada biti otvoreni za sve prijedloge, ideje i konstruktivne primjedbe građana koje će artikulisati kroz svoj rad u Općinskom vijeću.
Vijećnike možete kontaktirati:

– u kancelariji SDP BiH Jablanica na adresi:
ul. Trg oslobođenja SP-32
-Putem telefona 036/752-634
– e-mail: oo-jablanica@sdp.ba

Sve informacije i aktuelnosti iz Općinskog vijeća Jablanica moći ćete pratiti na našoj facebook stranici.
Ovom prilikom zahvaljujemo biračima na ukazanom povjerenju i, građanima obećavamo da ćemo štiti interese građana i raditi s ciljem razvoja Općine Jablanica.