Novo rukovodstvo

Konstituisan Kantonalni odbor SDP BiH Tuzla

Nakon uspješno održane Izvještajno-izborne konferencije KO SDP BiH Tuzla koja je održana u subotu 4. jula, jučer je u Tuzli održana Konstituirajuća sjednica Kantonalnog odbora na kojoj su usvojeni Poslovnik o radu Konstituirajuće sjednice i Odluka o organizovanju Kantonalne organizacije, te je izabrano novo rukovodstvo.

Za sekretara KO SDP BiH Tuzla je izabran diplomirani pravnik Husein Tokić iz Gradačca, dok su za potpredsjednike izabrani Dalida Karabdić iz Kladnja, Senad Memić iz Gračanice, Nenad Todorović iz Banovića i Mijo Kerošević iz Tuzle.

Za članove predsjedništva su izabrani Majda Huseinbašić, Redžep Ismajlovski i Sead Mahmuzić iz Tuzle, Alma Zildžić iz Gračanice, Edis Dervišagić iz Gradačca, Mirsad Jaraković iz Lukavca, Nusret Mamić iz Živinica, Nedžad Bukvar iz Kalesije i Ziher Suljić iz Srebrenika.

Predsjednik KO SDP BiH Tuzla Enver Bijedić se zahvalio članovima odbora na ekspeditivnosti, a novoizabranom rukovodstvu je zaželio sretan i uspješan rad u predstojećem mandatu.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.