Zavidovići

Konstituiran općinski odbor SDP BiH Zavidovići

Nakon održavanja izvještajno izborne konferencije 28.06.2015. godine izabrana su 33 nova člana općinskog odbora koji su jučer imali konstituirajuću sjednicu na kojoj su usvojili Poslovnik o radu Općinskog odbora Zavidovići, te izabrali potpredsjednike, sekretara i Predsjedništvo.

Za potpredsjednike su izabrani Gordana Burkić, Hasan Hasić i Radosav Petrović, dok je za sekretara izabran Jasmin Hasić.

Novi članovi predsjedništva SDP BiH Zavidovići su Rifat Delić, Edhem Mulahalilović, Tatjana Mulić, Najdan Starčević, Igor Šimšić, Amela Muharemović, Senada Čamdžić, Aida Mahovac i Azem Mujkić.

Prilikom izbora najužeg rukovodstva, odnosno tri potpredsjednika, sekretara i članova predsjedništva vodilo se o zadovoljavanju i dobnih, i polnih ali i nacionalnih kriterijuma, kako bi i u najužem rukovodstvu imali spoj mladosti i iskustva, ali i neophodnu novu energiju.

Na osnovu Zaključka Koferencije članovi odbora su dobili zadatak da nastave raditi na reevidenciji članstva i zadatak svakog člana odbora da pokuša do narednog odbora donijeti nove potpisane pristupnice kako bi što prije reevidentirali sve članove koji su se nalazili u članstvu prije započete reevidencije.

Predsjednik OO SDP BiH Zavidovići Elvir Karajbić se zahvalio članovima odbora na konstuktivnim prijedlozima i u većini slučajeva jednoglasno donešenim odlukama i prijedlozima o kojima se raspravljalo.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.