FOM SDP BiH Kantona Sarajevo

Konkurs za pisanje teksta na temu Dan državnosti Bosne i Hercegovine

Kantonalna organizacija foruma mladih SDP BiH Sarajevo poziva sve zainteresovane mlade ljude iz Bosne i Hercegovine da se u sklopu projekta “Lijeva misao” prijave sa svojim radovima na temu “Dan državnosti Bosne i Hercegovine”.

Zamisao ovog projekta je da potakne mlade ljude da razmišljaju kritički i da sa što manje riječi pošalju jasnu, glasnu i argumentovanu misao.

Rok za slanje radova je 22. novembar do 24:00 sati . Radovi mogu biti u formi eseja ili novinskog članka sa ne više od 500 riječi. Radove treba poslati na e-mail: fomks@sdp.ba .

Najbolji rad odredit će komisija koju je imenovao Koordinacioni odbor KO FOM SDP BiH Sarajevo, a u momentu čitanja i ocjenjivanja radova komisija neće znati ko su autori radova koje ocjenjuje.

Najbolji rad bit će promovisan na web stranici www.sdp.ba, kao i na FB stranici KO FOM SDP BiH Sarajevo, a autoru najboljeg rada KO FOM SDP BiH Sarajevo će obezbjediti i nagradu.

Za više informacija slobodno nam se javite na fomks@sdp.ba.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.