Tešanj

Komemorativni skup Jasminu Smailbegoviću

Komemoraciji su prisustvovali saradnici, drugovi i prijatelji iz rukovodstva svih nivoa SDPBiH, državne vlasti u FBiH i BiH

Slika

19. januara 2014. godine, je u organizaciji Općinske organizacije SDP BiH Tešanj u Velikoj sali Centra za kulturu i obrazovanje Tešanj održan komemorativni skup povodom smrti dragog nam, našeg Jasmina Smailbegovića Sisija.

Pored brojnih sugrađana, poštovalaca lika i djela Jasmina Smailbegovća Sisija, Komemoraciji su prisustvovali saradnici, drugovi i prijatelji iz rukovodstva svih nivoa SDP BiH, državne vlasti u FBiH i BiH.

U ime OO SDP BiH Tešanj i građana Tešnja govorio je dr. Sead Rožajac, ispred Šahovskog kluba „Edhem Ajanović“ Tešanj obratio se Husein Galijašević, u ime farmaceuta BiH govorila je Halida Smailagić, zatim Općinski načelnik Suad Huskić, Izmir Hadžiavdić sekretar Doma naroda Parlamenta FBiH, Sretko Radišić predsjedavajući Skupštine ZDK, te drug Nermin Nikšić sekretar SDP BiH, nakon čega je izvršena sahrana na Mezarju „Šehagička“ u Tešnju.

Ispraćaj Dženaze je pokazao koliko je Jasmin bio voljen i cijenjen u sredini u kojoj je živio i radio.

Neka mu je vječni Rahmet!

Općinska organizacija SDP BiH Tešanj se zahvaljuje svima koji su svojim prisustvom odali počast  našem drugu Sisiju.

U prostorijama OO SDP BiH Tešanj otvorena je knjiga sjećanja gdje se mogu upisati oni koji žele ostaviti svoje sjećanje na našeg Sisija.                                                                                      

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.