IŠ KO SDP Tuzla održao radno-konsultativni sastanak u Gračanici

U okviru plana obilaska gradske/općinskih organizacija SDP-a u Tuzlanskom kantonu, Izborni štab KO SDP BiH Tuzla u sastavu Žarko Vujović, Aziz Čacković, Tomo Vidović, Nenad Todorović i Emir Vildić održali su u Gračanici radno-konsultativni sastanak sa predstavnicima IŠ OO SDP BIH iz Gračanice i Doboj Istoka, s ciljem realizacije operativnih zadataka i podizanje aktiviteta u GO/OO SDP u Tuzlanskom kantonu, saopšteno je iz IŠ KO SDP BiH Tuzla.

S ciljem postizanja što boljeg rezultata na lokalnim izborima 2016.godine, na sastanku je između ostalog razgovarano o planiranim aktivnosti za naredni period čijom realizacijom će rezultati SDP BiH u Tuzlanskom kantonu biti značajno poboljšani.

Izborni štab KO SDP BiH Tuzla narednih dana održat će radno-konsultatvni sastanke s predstavnicima svih IŠ OO/GO SDP-a s područja Tuzlanskog kantona na kojima će detaljno biti koordinirane operativne aktivnosti Socijaldemokratske partije u Tuzlanskom kantonu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.