Mostar

KO SDP HNK građanima želi sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine

Izražavamo uvjerenje da će se naša država, njeni simboli i njene institucije i u narednom periodu razvijati

Slika

Kantonalni odbor SDP BiH HNK svim građanima kantona i države Bosne i Hercegovine želi sretan 1. mart, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

KO SDP BiH HNK naročito važnim smatra obilježavanje ovog praznika kao trajnog podsjetnika na volju građana ove države da žive u slobodnoj, nezavisnoj i demokratskoj državi Bosni i Hercegovini. Prisjećajući se sa pijetetom ogromne žrtve koju su za opstanak države podnijeli građani naše domovine, izražavamo uvjerenje da će se naša država, njeni simboli i njene institucije i u narednom periodu razvijati, jačati i unaprjeđivati kao trajna obilježja i garanti stabilnosti i sigurnosti svih građana Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.