KO SDP BiH ZDK uputio čestitke povodom otvaranja SDP-ovih kancelarija u Banja Luci

Povodom današnjeg svečanog otvaranja novih prostorija SDP BiH u Banja Luci, KO SDP BiH ZDK upućuje iskrene čestitke i zahvalnost rukovodstvu SDP BiH na čelu sa Predsjednikom SDP BiH Nerminom Nikšićem, na upornom radu i zalaganju na ostvarenju ovog velikog koraka kako za SDP BiH Banja Luka , tako i za SDP BiH u cjelini.

Našim drugaricama i drugovima koji će sutra primiti članske kartice i tim činom i zvanično postati članovi SDP BiH želimo dobrodošlicu u našu veliku SDP-ovsku porodicu, u naš SDP BiH – partiju cijele Bosne i Hercegovine. Ujedinjeni u svojim aktivnostima, inicijativama i ideji socijaldemokratije, hrabro i sigurno, jači nego ikad idemo ka vrhu, idemo do pobjede!

Glavnom odboru SDP BiH koji sutra zasjeda u Banja Luci želimo uspješan rad i plodonosan rad.
SDP BiH – do pobjede!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.