KO SDP BiH ZDK i GO SDP BiH Zenica: Obilježena zenička „Čimburijada 2017“

Kantonalni odbor SDP BiH ZDK i Gradska organizacija SDP BiH Zenica organizatori su druženja na zeničkoj Čimburijadi, koja se tradicionalno održava svake godine na prvi dan proljeća.

Bila je to prilika da se na jednom mjestu sretnu članovi i simpatizeri SDP-a koji su se u drugarskoj atmosferi prisjetili svega onoga lijepog što donosi članstvo u velikoj porodici zvanoj SDP.

Posebno zadovoljstvo organizatori izražavaju zbog dolaska predsjednika SDP-a Nermina Nikšića, koji se građanima Zenice pridružio u poslijepodnevnim satima.

Predsjednik Nikšić se svoju posjetu iskoristio da građanima Zenice čestita 20. Mart, Dan Grada, i da u prijateljskoj atmosferi razgovara sa građanima.

Vrijedi još istaći da su članovi SDP-a uzeli učešće u revijalnom takmičenju u spremanju tradiocionalnog čimbura, te su zauzeli četvrto mjesto od ukupno 12 učesnika.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.