KO SDP BiH ZDK čestitao građanima Dan nezavisnosti BiH

Svim građanima Bosne i Hercegovine upućujemo iskrene čestitke povodom 1. marta, Dana nezavisnosti naše jedine nam domovine Bosne i Hercegovine.

Ovaj datum svi mi koji Bosnu i Hercegovinu nosimo u srcu obilježavamo kao praznik jedinstva, odlučnosti i solidarnosti. Na ovaj dan prije 26 godine građani Bosne i Hercegovine su odlučno stali na stranu svoje domovine i jedinstveno potvrdili njenu nezavisnost kao nedjeljivu državu jednakih prava svih naroda i građana koji u njoj žive– svih Bosanaca i Hercegovaca. Zato je naša obaveza da učinimo sve kako bi sačuvali vrijednosti za koje smo se izborili upravo na ovaj datum, to dugujemo generacijama koje dolaze.

Naša obaveza je da vratimo povjerenje mladim ljudima i uvjerimo ih da svoju budućnost trebaju graditi u Bosni i Hercegovin , a ne drugim zemljama širom svijeta. Zajedno moramo stvarati bolje životne uslove kako bi mladim ljudima koji tragajući za poslom i boljim uslovima života napuštaju našu zemlju, s pravom mogli poručiti „ OSTAJTE OVDJE“. Bosna i Hercegovina je naša domovina i ona nema alternativu. Izbori u oktobru 2018.godine su prilika da zajedno sudbinu BiH i sudbinu njenih građana uzmemo u svoje ruke i zajednički gradimo državu po mjeri svih njenih građana.

U želji da nam svaki 1.mart bude razlog za ponos i dostojanstvo , svim građanima Bosne i Hercegovine želimo SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.