KO SDP BiH Tuzla daje punu podršku predsjedniku SDP BiH Nerminu Nikšiću i potpredsjedniku FBiH Igoru Stojanoviću

KO SDP BiH Tuzla daje punu podršku predsjedniku SDP BIH Nerminu Nikšiću u procesu formiranja vlasti u Federaciji Bosne i Herecgovine kao i potpredsjedniku Federacije BiH Igoru Stojanoviću koji je na vrijeme prepoznao opasnost blokade formiranja vlasti i pokušajima raznih subjekata da ne dođe do promjena.

Kantonalna organizacija SDP BiH Tuzla osuđuje svaki napad na Nermina Nikšića i Igora Stojanovića jer smo svjedoci brutalne kampanje koja se u proteklih mjesec dana vodi protiv njih. Napad na naše ljude je napad na sve nas, i mi u KO SDP BiH Tuzla čvrsto stojimo iza njih.

Shodno zaključcima Glavnog Odbora SDP BiH sa posljednje sjednice održane u Tuzli, čvrsto stojimo iza ove suštinski bitne borbe za uspostavljanje vlasti koja će smijeniti Vladu Fadila Novalića, a koja je već petu godinu u tehničkom mandatu.

Blokiranje procesa uspostavljanja nove vlasti koja ima podršku većine birača u Federaciji BiH predstavlja ozbiljno ugrožavanje demokratskih načela, te nesumnjivo unosi pravnu nesigurnost i pometnju. Takve metode koriste samo akteri koji gube vlast i očajnički žele po svaku cijenu zadržati dugo godina čuvane pozicije. Građani Bosne i Hercegovine očekuju novu Vladu Federacije BiH koja će pokrenuti napredak i približiti nas EU i NATO integracijama

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.