Dan pobjede nad fašizmom

KO SDP BiH Sarajevo organizovao podjelu prigodnih materijala povodom 9.maja

U sklopu aktivnosti obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom i Dana Evrope Kantonalna organizacija SDP BiH Sarajevo u suradnji sa SUBNOR-om Kantona Sarajevo je organizovala aktivnost podjele prigodnih materijala na INFO stolovima. INFO stolovi su bili raspoređeni na lokacijama u Centru – Tržnica, Novo Sarajevo – Hoše komerc i Ilidža – Mala Aleja.

Ovoj aktivnosti su se priključili i u njenoj relizaciji učestvovali i članovi interesnih oblika organizovanja Kantonalne organizacije SDP BiH Sarajevo i to Forum mladih i Forum žena, kao i mnoge druge članice i članovi SDP-a BiH. Aktivisti su našim sugrađanima dijelili pozive za okrugli sto na temu “Od mržnje do neofašizma” u organizaciji SUBNOR-a KS (Centar za djecu i omladinu, Novo Sarajevo, 11.05.2016. u 11:00 sati), “ANTIFAŠIZAM” tablete, partijski glasnik “Glas slobode” kao i informacije o inicijativi poslanika u Predstavničkom domu PS BiH Denisa Bećirevića za promjenu naziva ulica u Mostaru.

Posebno nam je zadovoljstvo što je u ovoj aktivnosti zajedno sa starim antifašistima i protagonistima ove ideje, prisustvovao veliki broj mladih ljudi koji su još jedan čvrst dokaz da je ideja antifašizma i zajedništva i dalje temelj na kome treba da počiva naša društvena zajednica. KO SDP BiH Sarajevo će i dalje kroz ovakve i slične aktivnosti konstantno raditi na promociji naših temeljnih vrijednosti i raditi na njihovoj opstojnosti u surovom vremenu u kojem živimo.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.