KO SDP BiH Sarajevo održao raspravu o Nacrtu strategije razvoja Kantona Sarajevo

Kantonalna organizacija SDP BiH Sarajevo je u sklopu svojih aktivnosti održala prvu u nizu radnu konsultativnu raspravu o Nacrtu strategije razvoja Kantona  Sarajevo do 2020. godine. Raspravu je moderirao Predsjednik KO SDP BiH Sarajevo Igor Kamočaji, dok je Nacrt strategije prisutnima predstavio prof. dr. Anto Domazet.

Nakon vrlo konstruktivne rasprave usvojeno je nekoliko zaključaka koji će biti predstavljeni u okviru javne rasprave, te okruglog stola koji će organizovati KO SDP BiH Sarajevo. Navedene zaključke i prijedloge će u sklopu rada u Skupštini KS iskoristiti i podpredsjednica SDP BiH i zastupnica u Skupštini KS Segmedina Srna-Bajramović.

Istaknuto je da je ovo vrlo važan dokument koji je od velikog značaja za građane Kantona Sarajevo koji zaslužuje posebnu pažnju i koji je neophodno što prije donijeti za dobrobit KS i svih građana Kantona.

Tribini su, pored članova Kantonalnog odbora SDP BiH Sarajevo, prisustvovali članovi Glavnog odbora SDP BiH, potpredsjednici članovi GO SDP BiH te simpatizeri Partije.

 

 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.