KO SDP BiH Posavskog kantona oštro osuđuje postavljanje neustavnih obilježja na zgradu u kojoj su smještene institucije Skupštine

Maratonska prepucavanja HDZ BiH i HDZ 1990 na današnjoj sjednici Skupštine Posavskog kantona o tome koje kriv za postavljanje ovakvih obilježja ne doprinosi ni u kom slučaju rješavanju nagomilanih problema građana Posavskog kantona koji prednjači po iseljavanju mladih sa ovih prostora.

Isto tako pozivamo pravosudne institucije Posavskog kantona da poduzmu sve potrebne radnje kako bi se riješila novonastala situacija u interesu svih građana Posavskog kantona.
Zastupnik SDP BiH u Skupštini Posavskog kantona nakon neusvajanja njegovog prijedloga da se sjednica premjesti u druge objekte kojima kanton raspolaže je demonstrativno napustio današnju sjednicu.

KO SDP BiH PK


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu